Як у Кам’янці святкуватимуть День захисту дітей?

Як у Кам’янці святкуватимуть День захисту дітей?
Світлина з мережі Інтернет
  • Вже 1 червня в Україні відзначатимуть Міжнародний День захисту дітей.
  • У Кам’янці - Подільському дітвора відзначатиме це свято різними розвагами: квестами, конкурсами, спортивними змаганнями.

День захисту дітей в Україні відзначається щорічно 1 червня, починаючи з 1998 року. хоча це свято засноване ще у 1949 році в Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок.

Як маленькі кам’янчани святкуватимуть День захисту дітей 1 червня?

  1. Розваги у сквері Гунські криниці триватимуть до обіду. Саме тут пройдуть конкурси малюнків на асфальті, квести, інтелектуальні розминки, фотоконкурси. Планується концертна програма , конкурс на кращий український рушник, облаштування дитячого зоомайданчика та фотозон, - йдетьс яна сайті Кам’янець - Подільської міьскої ради.
  2. З 12.00 до 17.00 годину на стадіоні ім. Тонкочеєва пройде свято повітряних зміїв, змагання з перетягування канату, а також настільного тенісу та футболу.   
  3. На площі Польський ринок  о 15.00 годині розпочнеться дитячо-розважальна програма. Дітвору та їх батьків веселитимуть  гумористичні  номери, а ще там можна відвідати ярмарок іграшок, сфотографуватися на тлі фотозони.  Кам’янчан та гостей міста привітають ансамбль народного танцю «Барвінок» та колектив «Пісні і танцю землі Грубешовської» з Польщі.

Детальну програму святкування оприлюднять згодом. Слідкуйте за оновленнями із “20 хвилин”.
 

Коментарі
keyboard_arrow_up