Як зберігатимуть об’єкти культурної спадщини Кам’янця у 2018-2021 роках?

Як зберігатимуть об’єкти культурної спадщини Кам’янця у 2018-2021 роках?
Фото Петра Ігнатьєва
  • Сьогодні у міській раді провели засідання підставою для проведення якого було рішення ради «Про затвердження Програми збереження об’єктів культурної спадщини міста Кам’янця-Подільського на 2018-2021 роки»

Сьогодні у будинку міської ради обговорили питання бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності, з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту і голів фракцій політичних партій. Крім того, заслухали інформацію про об’єкти культурної спадщини, що належать до комунальної власності міста і потребують ремонту. Повідомляють на сайті міської ради. Провели засідання на основі рішення міської ради «Про затвердження Програми збереження об’єктів культурної спадщини міста Кам’янця-Подільського на 2018-2021 роки».

У ході обговорення депутати запропонували:

  • - підготувати звернення до Кабінету Міністрів України про необхідність виділення коштів з державного бюджету на проведення термінових протиаварійних ремонтно-реставраційних робіт на об’єктах Нового та Старого Замків, які є надбанням українського народу. 
  • - розпорядникам коштів визначитись з переліком об’єктів, роботи на яких потрібно фінансувати з міського бюджету першочергово.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up