Які серіали дивляться кам’янчани? (ОПИТУВАННЯ)

Які серіали дивляться кам’янчани? (ОПИТУВАННЯ)
  • Кількість серіалів просто вражає, кожен може обрати для себе щось відповідно до свого смаку.
  • “Це як куріння”, “шокує і захоплює”, “його, напевно, бачили всі” - так кам’янчани розповідають про свої вподобання у цьому жанрі.
  • Журналісти “20 хвилин” запитали містян, яким серіалам вони надають перевагу.

 

Лілія Шкира, заступник завідувача відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики:

“Мені дуже подобається “Шерлок Холмс”. Розвиває логічне мислення, цікавий і тримає інтригу до кінця сезону. Його напевно всі бачили.”

 

Євген Касап, громадський діяч:

"Насправді дивлюся фільми досить рідко. Серіали – тим більше. Крім того, якщо сюжетну лінію розтягують на кілька сезонів, то мені набридає. Останній серіал, який дивився – це «Картковий будинок» з Кевіном Спейсі у головній ролі. Цікавий тим, що нагадує класичну книгу Нікколо Маккіавелі «Державець» та показує політикум США без моралі, не так як всі звикли бачити. Також колись дуже сподобалася «Теорія брехні».
Загалом же найкращим серіалом вважаю «Друзі». Точно зупинився б біля екрану, якби натрапив на «Альфа», подобається ще з дитинства."

Адріана Левчук, активістка:

“ Ну я не надто великий серіаломан, але з останніх, які бачила -  "Чорне дзеркало" дуже вразив. Він шокує і захоплює одночасно. Досить відомий зараз. Він показує, що може статись з людством у близькому майбутньому, якщо науково-технічний прогрес досягне такого рівня, що ми зможемо створювати точні роботи-копії людей з їхніми думками й характером чи зможемо за допомогою пульта повернутись у минуле. Кожна серія - нова історія, і кожна шокує і захоплює, а ще викликає бажання (правда тільки на кілька хвилин) викинути всі свої девайси геть. Варто переглянути цей серіал хоча б тому, що він не схожий ні на який інший, принаймні я на схожі не натрапляла."

Марина Ковальчук, студентка:

"Мені подобається серіал "Рівердейл". Один з тих, що я зараз дивлюся. Захопив перш за все своєю неоновою естетикою. кожен персонаж має свій індивідуальний стиль та характер. Варто подивитися, тому що там є всі складові хорошого серіалу: кохання, містика, загадки та справжня дружба. В принципі за це він мені і сподобався."

 

Ігор Кирилюк, активіст:

Гра престолів - це як куріння, - викликає залежність. Серіал завжди розвивається як у плані якості картинки так і діалогів. Як політологу мені прикольно порівнювати головних осіб і події серіалу з сучасним світом. Найкращий мій серіал. Також люблю Westworld за глибокий смисл і дуже круто змальований світ. Серіал після якого у голові безліч варіацій стосовно сутності людини, майбутнього світу. Дуже крутий сюжет, який переносить глядача в минуле та майбутнє і заставляє задуматись над теперішнім. Чекаю 2 сезон."

 

Сергій Волковинський, кам'янчанин:

Для молоді буде хорошим серіал “Теорія Великого Вибуху”. А для старшого покоління: “Пані секретар” (Госпожа Секретарь).

 

Аліна Туришин, студентка:

“Я не дивлюся серіали”

Коментарі
keyboard_arrow_up