Яким був майстер-клас для жінок від Маргарити Січкар у Кам’янці?

Яким був майстер-клас для жінок від Маргарити Січкар у Кам’янці?
  • Маргарита Січкар - знана і успішна рестораторка, яка сьогодні проводить майстер-класи для жителів різних міст України.
  • Вчора, 19 листопада, відома бізнес-леді завітала і до Кам’янця.

 

Декілька років тому Маргарита Січкар завершила кар’єру у ресторанному бізнесі, адже досягла там піку. Тепер жінка відкрила “Школу щасливого життя Маргарити Січкар”, де проводить майстер-класи про успіх і, власне, щастя. Восени Маргарита Січкар розпочала тур Україною із авторськими програмами на різноманітні теми. У рамках подорожі ця відома бізнес-леді завітала і до Кам’янця-Подільського.

До Кам’янця Маргарита Січкар привезла майстер-клас “Життя зі смаком”, на якому розкриває секрети успішної жінки. Тож вчора вона під час зустрічі подарувала кам’янчанкам формулу щастя, розповіла як стати цілісною та повноцінною особистістю та дала поради для покращення взаємовідносин. Звучало на майстер-класі багато прикладів із життя Маргарити Січкар у якому фігурували відомі особистості. Загалом захід був насичений відвертим спілкуванням на проблемні для жінок теми.

До речі, Маргарита Січкар також веде відео-уроки на сторінці у мережі Facebook. Жінка розповіла, що вона завжди відкрита для спілкування та допомоги іншим, тому таким способом ділиться своїм життєвим досвідом із усіма бажаючими.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up