Їх шукає поліція. У державному розшуку перебуває більше сотні кам’янчан

Їх шукає поліція. У державному розшуку перебуває більше сотні кам’янчан
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Нещодавно кам’янчан сколихнуло повідомлення про зниклу на Хмельниччині 15-річну школярку.
  • У самому Кам’янці-Подільському наразі розшукується 136 осіб.
  • Журналісти “20 хвилин” вирішили дізнатися, чому зникають кам’янчани, і як діяти, коли втратився зв’язок із близькою людиною.

 

Повідомлення про пошук людини у соціальних мережах наразі ширяться надзвичайно швидко, проте навіть глобальна мережа не дозволяє вберегти сучасну людину від того, що зв’язок із близькими може втратитись назавжди. У Кам’янці-Подільському така проблема також наявна, станом на 8 грудня у місті 136 осіб перебуває у державному розшуку. 12 кам’янчан взагалі є зниклими безвісти. Ще 63 - це державні боржники, а 61 людина перебуває у розшуку у зв’язку із досудовим розслідуванням за  вчинення кримінального або адміністративного порушення.

Як повідомили обласні правоохоронні органи журналістам “20 хвилин”, наявна і позитивна статистика, наприклад, цьогоріч було знайдено 70 осіб на противагу 55 у 2016 році. Проте деякі громадяни перебувають у розшуку уже декілька років і ніякої звістки про них не можна дізнатися.

Що ж робити, якщо зник родич?

  1. звісно насамперед потрібно сконтактувати з усіма людьми, з якими зникла особа могла спілкуватися. А також перевірити місця, де близька людина могла затриматись.

  2. варто звернутися до соціальних мереж та поширити повідомлення про зникнення. Такі пости досить швидко поширюються і можуть допомогти у пошуку.

  3. коли інформація про зникнення підтвердилася, варто зателефонувати у поліцію за номером “102” або звернутися безпосередньо у відділок.

  4. поліцейським для розшуку необхідно буде надати свіже фото зниклого, паспортні дані, опис зовнішності з особливими прикметами, номер телефону, дані про автомобіль, адреси у соціальних мережах.

Коментарі
keyboard_arrow_up