Юні гумористи з Кам’янця вразили журі "Ліги сміху"

Юні гумористи з Кам’янця вразили журі "Ліги сміху"
Фото прес-служби міської ради
  • 12 березня у Вінниці відбувся фестиваль 2-ї Вінницької регіональної Ліги сміху

12 березня у Вінниці відбувся фестиваль 2-ї Вінницької регіональної Ліги сміху. Взяли участь у якому 3 команди гумористів із Кам’янця-Подільського: «Стархаус», «2 з половиною жінки» та «4х4». Усі показали вищий клас під час своїх виступів та зібрали масу овацій залу та посмішок тренерів, повідомляє прес-служба міськради.

Команда «Стархаус» стала однією із найяскравіших команд фестивалю вінницької «регіоналки» - її підтримували усі глядачі, а 3 членів журі встали, тим самим обравши команду до участі в сезоні. Гумористи обрали тренером Івана Люлєнова, відомого публіці як члена команди «Стоянівка», котра двічі ставала чемпіоном Ліги сміху. 

Фото прес-служби

Особливість команди «Стархаус» – те, що це практично єдина цілком дитяча команда, яка бере участь у Лізі сміху. Учасники: Віка Фроімчук, Влад Кондратов, Влад Дзьордзій, Маша Сіроцінська, Поліна Вінник, Злата та Маргарита Мазур, Глєб Свирида, Влад Яловий, Сашко Ковалюк та Сашко Довгалюк. Керівник команди – Наталя Онищук. Вік учасників – від 8 до 15 років. 

Команда «Стархаус» дякує за наставництво редакторам Вінницької регіональної Ліги сміху Дмитро Голубєву та Рустему Ємерсалієву, а також за підтримку простору розвитку «Starhouse» і компанії «Нова будова».

З фестивалю стартував 2 сезон Вінницької регіональної Ліги Сміху. До участі було відібрано 18 команд, з них 14 пройшло у сезон. Тренери сезону Вінницької регіональної «Ліга Сміху»: 
•    Ірина Сопонару - «Вінницькі»;
•    Андрій Рибак - «Отдыхаем вместе»;
•    Дмитро Балюк - « Вінницькі перці»;
•    Віктор Розовий - «Загорецька Людмила Степанівна»;
•    Дмитро Зелінський - «Отдыхаем вместе»;
•    Вадим Новицький - «30+»;
•    Іван Люлєнов - «Стояновка».

22 квітня відбудеться 1/8 фіналу, ¼ - 30 вересня, ½ - 11 листопада, а фінал – 16 січня 2020 року.

Коментарі
keyboard_arrow_up