З чого почнеться фестивальний сезон у Кам’янці?

З чого почнеться фестивальний сезон у Кам’янці?
Фото Петра Ігнатьєва
  • Цього місяця кам’янчани зможуть відвідати четвертий поетичний «Поділля Open», гарно посміятися на комедійному «Штрикало», а також насолодитися танцями на фестивалі «Радея-Dance»
  • Усі заходи - безкоштовні

До міста приїдуть сучасні українські письменники - майстер гостросюжетних детективних історій Андрій Кокотюха, дитячий письменник Сашко Дерманський, художниця, науковець та педагог Марина Павленко та інші.  Автори проводитимуть творчі зустрічі  в рамках четвертого поетичного фестивалю «Поділля Open», який пройде 15-16 березня в різних локаціях міста, зокрема у бібліотечних філіях. 

Насолодившись поезією, з 23 по 24 березня кам'янчани отримуватимуть море позитиву на Першому Всеукраїнському фестивалі комедії та естрадного гумору «Штрикало». Відбудеться він у міському Будинку культури.

Після жартів можна й потанцювати! 28-30 березня у місті відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радея-Dance». За шість років цей захід прийняв понад 220 колективів із 20 областей України. Цьогоріч його перенесено з площі біля Ратуші на площу біля Будинку культури.

Коментарі
keyboard_arrow_up