За крок до перемоги – Вікторія Олійник залишила «Голос країни»

За крок до перемоги – Вікторія Олійник залишила «Голос країни»
  • Студентка з Кам’янця-Подільського залишила проект, але запам’яталася глядачам яскравим виступом
  • Пропонуємо вам згадати увесь шлях "української Нетти" на проекті

Вчора в ефір телеканалу 1+1 вийшов фінал 9 сезону «Голосу країни». Чотири суперфіналісти змагалися за звання переможця найвокальнішого проекту. Яскрава та запальна учасниця команди Монатіка - Вікторія Олійник виступила другою у прямому ефірі з попурі, що складається з трьох пісень: «Digitalization», «Show me your Love», «Hold on Love».

Бажаємо вам приємного перегляду. 

За результатами глядацького голосування дівчина залишила першою проект, однак пропонуємо вам згадати шлях "української Нетти" у "Голосі країни".

Дівчина за два дні до телекастингу зламала ногу, проте це не змінило її планів.  "Я доведу усім чого я варта!", впевнено заявила пишна красуня перед виступом. Вікторія, сидячи, виконала хіт минулого року "Toy" Netta Barzilai.

У 9 епізоді у вокальному двобої Вікторія Олійник переспівала Вікторію Уварову. Дівчата виконали пісню "Bitanga" Alina Pash. 

У 10 епізоді Вікторія Олійник останньою у "нокаутах" виконала пісню "Зроби мені хіп-хоп". Щоб залишити дівчину у проекті зірковий тренер Дмитро Монатік звернувся до продюсерів шоу з проханням змінити правила.

У 12 епізоді учасники змагалися у прямому ефірі за місця у чвертьфіналу. Українська Нетта виконала пісню "California dreamin'" Sia. 

14 квітня, вийшов прямий ефір 13 випуск 9 сезону “Голосу країни”. Учасники команд зіркових тренерів мали змогу не лише заспівати індивідуально, а й виконати світові хіти у тріо з тренером. Третьою у шоу виступила команда Дмитра Монатіка. Вікторія Олійник заспівала пісню "Соколята" В'ячеслава Хурсенко.

Згодом артисти виступили разом із Дмитром Монатіком виконавши всесвітньо відомий хіт Бруно Марса "Uptown Funk" із власним удосконаленням.

Коментарі
keyboard_arrow_up