За паспортом - в міськраду: кам’янчани за виготовленням документа зможуть звернутися до ЦНАПу

За паспортом - в міськраду: кам’янчани за виготовленням документа зможуть звернутися до ЦНАПу
Фото із сайту міськради
  • Уже з 19 жовтня у будівлі міськради почнуть приймати документи для оформлення та видачі закордонного паспорта та паспорта громадянина України у формі ID-картки.
  • На придбання і встановлення необхідного обладнання з міського бюджету виділили 500 тисяч гривень.

На першому поверсі в будівлі міськради з 19 жовтня почнуть приймати документи для оформлення та видачі закордонного паспорта та паспорта громадянина України у формі ІD-картки. На придбання і встановлення необхідного обладнання з міського бюджету було виділено 500 тисяч гривень.

Скільки коштує виготовити паспорт?

  • Виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки становить 270 гривень (до 20-ти робочих днів), терміново (до 10-ти робочих днів) – 366 гривень. Про це йдеться на сайті міськради.
  • Оформлення нового паспорта громадянина України (у зв’язку із втратою чи зіпсуттям попереднього) додатково стягуватиме держмито у розмірі 34 гривень.
  • Якщо кам’янчанин досяг уже 14-річного (або 16-річного) віку - перше виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки – безкоштовне.

  • Вартість біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон - 557,32 гривень (термін виготовлення – до 20-ти робочих днів), терміновий (до 7-ми робочих днів) – 810,32 гривень. У разі необхідності термінового виїзду за кордон, пов’язаної з нагальною потребою у лікуванні від’їжджаючого, від’їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав закордоном, а також за наявності підтверджуючих документів, закордонний паспорт може бути виготовлений у термін до 3-х робочих днів. Вартість такого паспорта становитиме 810,32 гривень.

Працюватиме електронна черга. Як йдеться на сайті міськради, вона допоможе забезпечити обслуговування щодня від 16 до 22 осіб. На одного відвідувача передбачено близько 30 хвилин при подачі документів та 10 хвилин - при отриманні.
Додатково про готовність паспорта кам’янчанина повідомлять завдяки СМС.

Де знаходиться?

Управління надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: м. Відродження 1, перший поверх адміністративної будівлі виконавчого комітету Кам'янець-Подільської міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up