За скільки у Кам’янці можна придбати штучну ялинку?

За скільки у Кам’янці можна придбати штучну ялинку?
  • Новорічне свято не може бути вдалим без найголовнішого атрибуту - ялинки.
  • Хвойна красуня в домі створює неповторну атмосферу та особливий настрій, але прикрашатиме вона домівку лише один сезон. Альтернативні варіант святкового дерева - штучні ялинки, які можуть служити набагато довше.
  • Де і за скільки можна придбати таку новорічну красуню у Кам’янці, дізнавалися журналісти “20 хвилин”.

Штучна ялинка на відміну від живої не є одноразовою покупкою, використовувати таке деревце ви зможете декілька років поспіль. Головне обрати вірний дизайн та не прогадати у ціні, адже у місцях продажу вибір новорічних красунь досить великий.

Наприклад, у гіпермаркеті “Епіцентр” штучні ялинки можна обрати на будь-який смак. Вони різні за кольором, розміром та приємно дивують якістю. Найдешевша ялинка висотою 180 сантиметрів, коштує 98 гривень. У гіпермаркеті також великий вибір ялинок від двох метрів та вище. Такі новорічні красуні вартують уже від 600 гривень. Більш ошатні та складніші екземпляри обійдуться у середньому 3 000 гривень. В “Епіцентрі” хороший вибір новорічних дерев, проте у ціновому варіанті ялинки тут найдорожчі.

Обрати штучну ялинку можна і на ринку. Найпростіші моделі, так звані офісні 30-ти сантиметрові ялинки коштують 30-45 гривень. Більш складніші ялинки висотою 1-1,5 можна обрати за 150-300 гривень.

Наявний вибір штучних ялинок і у супермаркеті “Фуршет”. Тут можна знайти ялинку від 195 гривень висотою близько метра. Найбільш дороговартісний варіант кращої якості, хоча такої ж висоти, коштує 515 гривень.

Пропонують на продаж ялинки і у супермаркеті “АТБ”. Однометрове штучне деревце тут можна придбати за 300 гривень. А ялинка висотою 1,5 метри коштує 444 гривні. Вибір в АТБ невеликий - у супермаркеті усі екземпляри середнього розміру.

Варіант штучної ялинки має свої переваги та недоліки. До її вибору потрібно підходити особливо ретельно, адже вона повинна подобатися вам і у цьому році і навіть років через п’ять. Проте якщо ви дійсно наважилися обрати штучну ялинку, то на сьогодні можна знайти таке святкове деревце, яке відповідатиме вашому смаку.

Наталія Монченко

 

Коментарі
keyboard_arrow_up