Злива у Кам’янці змусила думати владу, де взяти додаткові гроші

Злива у Кам’янці змусила думати владу, де взяти додаткові гроші
світлина із мережі Інтернет

Вніч перед 3 липня погода вирішила трохи понизити рівень спеки за допомогою рясного дощу. Продовжувався дощ ще вранці. Як результат – легше дихати. Проте у Кам’янці-Подільському нічна злива, як виявилося, принесла чимало клопотів. 

Пригадаймо, що вчора, 2 липня, увечері зірвався вітер, який згодом й приніс до Кам’янця бажану прохолоду у формі дощу. Внаслідок таких ігор стихії на вулицях Данила Галицького, Хмельницьке шосе, Черняхівського; Гунська попадали та пошкодилися дерева. Про це повідомляється на офіційному веб-сайті Кам’янець – Подільської міської ради. Ба більше, дощі затопили машинні відділення ліфтів в будинку по вулиці Лесі Українки, 42. Через це мешканці найвищих поверхів будинку тепер піднімаються сходами, адже ліфти – не працюють.

Аналогічна ситуація із ліфтами й у будинку за адресою Нігинське шосе, 34. Але в цьому випадку ще й весь будинок був вимкнений від електропостачання. Зараз уже робота ліфтів відновлена.

Гроза вирішила пошкодити й дорожнє покриття – вимило бруківку по вулиці Князів Коріатовичів (біля бібліотеки імені Солухи), пошкоджено полотно по вулицях Фрунзе, Чапаєва, Вутіша. А в будинках по вулиці Драгоманова, 16; Лесі Українки, 29; Веліканова, 42; Червоноармійська, 42-44; Годованця, 26а; Кулика, 4 взагалі протікають дахи, адже раптова контрастна синоптична гра пошкодили покрівлю.

Потрібно у якнайкоротші терміни ліквідувати наслідки негоди, особливо, що стосується дахів житлових будинків, адже попереду зима. Будемо думати де взяти кошти з міського бюджету, яких потрібно не одну і не дві тисячі гривень. На жаль, негода змушує замість збільшення фінансування на медицину, чи освіту, соціальний захист, переглядати розподіл, - зазначає міський голова Михайло Сімашкевич.

Коментарі
keyboard_arrow_up