Зоомагазини Кам’янця: за скільки можна придбати домашнього улюбленця?

Зоомагазини Кам’янця: за скільки можна придбати домашнього улюбленця?
  • Знайти домашнього улюбленця, який би відповідав характеру, настрою та світосприйняттю справа не з легких.
  • А у місті виникають додаткові складнощі із вибором друзів із тваринного світу.
  • Яких тварин і за скільки можуть купити кам’янчани, дізнавалися журналісти “20 хвилин”.

 

У зоомагазинах Кам’янця зараз не дуже багато покупців, більшість приходять за кормом або ж різними засобами для догляду за тваринами. Продавці розповідають, що найчастіше кам’янчани обирають морських свинок, хом’ячків та рибок. За такими тваринами найлегше доглядати та й ціна на них є доступною - від 50 гривень. Іноді купують хамелеонів, ящірок, павуків, але значно менше ніж у минулому році.

У Кам'янці є два великих зоомагазини: "Альф" і "Улюбленець", а також невеличкий магазин біля ринку без назви.

Попит на екзотику зменшився через ціни, розповідає продавець зоомагазину “Альф”. Адже, наприклад, якщо ви вирішили купити павука, який коштує у середньому 400 гривень, то потрібно буде забезпечити його ще й спеціальним тераріумом, який підтримуватиме необхідну для життя температуру.

У магазині "Альф" наразі можна придбати таких тварин:

Тварина Ціна (у гривнях)
Рибка від 8
Черепаха 155 
Щур 50 
Кролик від 350
Морська свинка 50 
Хом'як 50
Змія 3500
Гекон 1950
Папуга 220

Усі тварини, окрім хом’ячків та щурів, щеплені. Особливо стежать за здоров’ям шиншил та кроликів. Іноді замовляють у магазинах досить незвичайних для міського життя тварин, наприклад, декілька разів кам’янчани бажали придбати єнотів. Але продавці відмовився від замовлення, адже немає надійних постачальників таких видів. Зараз у магазині із екзотичних тварин можна знайти тільки змій і ящірок.

У магазині “Улюбленець” декілька покупців, але вони сюди прийшли не за домашнім улюбленцем, а щоб купити спорядження для риболовлі. На прилавках - велике різномаїття риб.

У магазині можна придбати таких тваринок:

Тварина Ціна (у гривнях)
Кролик 250
Папуга 200
Хом'як 50
Риби від 8 

Продавчиня у зоомагазині, що знаходиться біля ринку, розповідає, що зараз у серед товарів немає особливого вибору. Можна придбати папугу за ціною від 220 гривень до 1000 доларів, а хом’ячка - від 50 гривень. Часто до магазину звертаються за кормом та засобами догляду за тваринами.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up