Що вразило у Кам’янці учасників руху «Твоя країна»?

Що вразило у Кам’янці учасників руху «Твоя країна»?
  • Учасники проекту «Твоя країна» вже неодноразово приїжджали до Кам’янця – Подільського. А на днях уже нові 13 гостей із різних українських міст знову завітали до Кам’янця.
  • Молодь у Кам’янці побувала на тренінгу з ораторського мистецтва, відчули екстрим від роуп-джампінгу та троллейної переправи через Смотрицький каньйон.

«Твоя країна» - це Всеукраїнський молодіжний рух, діяльність якого спрямована на пізнання України за мінімальних фінансових затрат.  Лозунг проекту: «25 областей до 25 років». Три дні тому до Кам’янця – Подільського знову завітали учасники руху.

Цього разу побачити Кам’янець – Подільський виявили бажання 13 учасників. Приїхали вони до Кам’янця із Харкова, Полтави, Чернігова, Києва, Острога, Львова, Івано-Франківська, Сум, Миколаєва та Дрогобича.

Наталя Вінарова, координатор третього візиту «Твоя країна» у Кам'янець – Подільський, розповіла журналістам «20 хвилин», що учасників проекту вразило найбільше і які емоції залишилися після візиту до Кам’янця:

 

«Найбільш визначними пунктами програми були: тренінг з ораторського мистецтва, а контактна імпровізація в кінці першого дня принесла багато позитивних вражень і відгуків, було фаєр-шоу і виїжджали ще у Хотин. Але завжди найбільше емоцій в учасників від троллейної переправи та роуп-джампінгу.  Учасники говорили, що Кам'янець - надзвичайно гарне місто, давно мріяли сюди потрапити. Загалом були позитивні відгуки про насичену програму.»

Коментарі
keyboard_arrow_up