Всеукраїнський проект показав Кам`янець з висоти пташиного польоту

Всеукраїнський проект показав Кам`янець з висоти пташиного польоту
Скріншот із відео
  • “Ukraїner” - це туристичний проект української молоді з метою пізнання України.
  • Нещодавно у мережі від учасників експедиції з’явилося відео про Поділля.
  • У ролику можна побачити Кам’янець-Подільський із висоти пташиного польоту.

Ролик про неймовірні краєвиди Поділля проект “Ukraїner” опублікував 18 грудня. В описі до відео розповідається, що подорож регіоном тривала три тижні. До ролику потрапило далеко не все, а тому автори запевняють, що варто очікувати продовження.

Загалом експедиція відвідала Заліщики, Бакоту, Кам`янець-Подільський, Отроків та ще багато населених пунктів Поділля, про які і відзняла цікавий сюжет. У відео можна дізнатися цікаві факти про регіон під унікальну музику гурту “ДахаБраха”, а Кам`янець у ньому представлений із висоти пташиного польоту. Зокрема, автори презентували місто через зйомку фортеці та неординарної гри - мотобол.

Проект “Ukraїner” має на меті відкрити особливі та колоритні сторони України для іноземців та допомогти пізнати для українцям свою країну. Перша подорож учасників експедиції розпочалася у липні 2016 року і триватиме до кінця 2018-го. На офіційному сайті проекту розповідається, що учасники проекту відвідають 16 історичних земель України, а допомогти відкрити унікальні місцевості та людей для експедиторів може кожен охочий.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up