Хто хоче потрапити у Кам’янець-Подільську міськраду

Хто хоче потрапити у Кам’янець-Подільську міськраду
На вибори до Кам’янець-Подільської міської ради йде 376 кандидатів. Серед них є як підприємці, лікарі і освітяни, так і пенсіонери та студенти.

Уже 25 жовтня кам’янчани обиратимуть нового голову міської ради. На це місце претендує 6 осіб. Також містяни отримають бюлетені, в яких ставитимуть галочку навпроти партії, яка, на їхню думку, заслуговує потрапити в міську раду.  Списки партій оприлюднені на сайті ЦВК. Пропонуємо вам ознайомитися із кандидатами.

«Аграрна партія України»

Першим кандидатом у списку партії до Кам’янець-Подільської міської ради обрали учасника АТО Юрія Аносова. Він з серпня 2014 року  призваний до Збройних Сил України по мобілізації.

Серед 14 кандидатів 5 за фахом – лікарі. Є також підприємці та директори фірм.

Є у списках партії й телевізійники. Зокрема, Ольга Чорнобиль, яка працює у Кам’янець-Подільській телерадіокомпанії, є автором та ведучою програм.

До списку потрапив й командир окремої частини в зоні АТО Дмитро Серов. На сайті ЦВК вказано, що він працює у польовій пошті В6056. Це соціальний проект для військовослужбовців Збройних Сил України та їхніх рідних, через який люди мають можливість писати солдатам.

«Народна партія»

Першим кандидатом «Народна партія» є головний лікар міської поліклініки № 1 Борис Цвігун. Він ще з 1983 року працює лікарем в Кам’янці-Подільському.  Один  рік працював головним лікарем міської поліклініки №3 в  Хмельницькому,  проте повернувся до Кам’янця.

Є у списку і заступник діючого мера Кам’янця-Подільського Сергій Бабій.

Серед інших - викладачі, медсестри, лікарі та підприємці.

 «Блок Петра Порошенка- «Солідарність»»
Першим кандидатом партія висунула  проректора з науково-педагогічної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Василя Кобильника.

Серед освітян є  у списку Інна Блажкова – директор приватного навчально-виховного комплексу «Антей».
Ігор Войтенко – депутат міської ради, який в 2010 році балотувався від партії «Нова політика», а 2012 року став членом фракції «Партії регіонів».
Віталій Добровольський – заступник завідувача відділу молоді і спорту департаменту гуманітарної політики, перший заступник начальника штабу скандального громадського формування «Міська варта». Також чиновник є майстром спорту України з бойового самбо, чемпіоном України зі змішаних єдиноборств ММА. Між іншим, він один з тих, хто зривав зустрічі з громадою в міській раді, «воював» за кінотеатр «Дружба», їздив захищати в Хмельницький тодішнього губернатора Леоніда Пруса.
Ще один кандидат в депутати Артем Дюднєв у 2010 році на виборах до міської ради був 18 номером у партійному списку «Партії регіонів», на позачергових парламентських виборах 2014 року був «технічним кандидатом», не проявляв жодної активності, згодом став помічником-консультантом нардепа Володимира Мельниченка.
Світлана Старченко – депутат міської ради, директор Кам’янець-Подільського управління освіти і науки, в 2010 році була у списку «Партії регіонів». Є також ім’я і директора Кам’янець-Подільського центрального ринку. Сергій Чернявський  також балотується.

«Відродження»

Перший номером у списку є депутат міської ради, який в 2010 році входив до «Партії регіонів», голова депутатської фракції в міськраді, директор ТзОВ «Дан-сервіс» Валерій Слободян.

Сергій Мальченко – депутат міської ради, завідувач кафедри військової підготовки Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Тетяна Мельниченко – колишня дружина та помічник-консультант на громадських засадах народного депутата Володимира Мельниченка.
Моштак Микола – депутат міської ради, голова профкому Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

В’ячеслав Ніколайчук  – директор НВК №16, в 2010 році балотувався від «Народного руху України», програв округ теперішньому голові «Відродження» Валерію Слободяну.

Серед інших кандидатів – освітяни, підприємці, є один пенсіонер.

«Батьківщина»

Від партії на вибори йдуть 4 пенсіонери, підприємці, лікарі, викладачі.Перший кандидат - Олег Ткач, який, до речі, ще й боротиметься за мерське крісло. Зараз він працює на посаді завідувача кафедри інфекційних та інвазійних хвороб Подільського державного аграрно-технічного університету.

Василь Бугерчук – заступник голови Кам’янець-Подільської районної ради

 «Свобода»

 «Свободу» у міськраду веде Михайло Посітко, який є голово міської організації.

У списку партії чи не найбільше непрацюючих та пенсіонерів. Вирізняється «Свобода» і чималою кількістю молоді. Студенту Ярославу Клизубу виповнилось лише 20 років. Усього у списку партії 37 осіб.

Громадський рух "Народний контроль"

Перший кандидат Хусейн Дукаєв – директор товариства з обмеженою відповідальністю "Біадала Україна". У списках «новенької партії» найбільше приватних підприємців, є юристи та непрацюючі.

«За конкретні справи»

Партію веде  Андрій Конюшенко – директор підприємства "Будкомплект". За ним ідуть: Тетяна Очеретенко – депутат міської ради, головний лікар Кам’янець-Подільської міської дитячої поліклініки №1, яка в 2010 році була №3 виборчого списку  «Партії Регіонів». Олександр Кравченко – військовослужбовець за контрактом, раніше очолював міський осередок «Правого сектору».
Склад партії «колоритний»: і міський військовий комісар, і нотаріус, і начальник групи пожежно-рятувального загону, і викладачі, і спортивні тренери, і лікарі, і підприємці.

«Наш край»

Першим кандидатом партії «Наш край» став Данило Коваль, який тимчасово не працює.

Із 10 кандидатів половина – приватні підприємці, дві особи тимчасово не працюють. Є ще водій, охоронець та завідуюча складом центру соціального обслуговування "Довголіття".

Політична партія «Нова держава»

Перший кандидат – тимчасово непрацюючий Петро Приступа. Загалом у партії 3 кандидата: 2 непрацюючих, 1 навчальний майстер  Всеукраїнська спілка автомобілістів.

«Опозиційний блок»

Перший номер списку - Олег Гільовський, засновник газети «Вечірній Кам’янець», у 2010 році балотувався на мера міста, його підтримало лише 536 кам’янчан. У списку також – лікарі, підприємці, лаборант.

«Рідне місто»

Директор СТО Василь Гаврилюк, який в 2010 році балотувався від «Нашої України» – перший номер партії. За ним слідують освітяни, комунальники, держслужбовці. Зокрема, заступник начальника Департаменту житлово-комунального господарства Олександр Боднар, гендиректор КП «Міськтепловоденергія», депутат міської ради,  Валерій Гордійчук. Останній, між іншим,  в 2010 році був членом «Комуністичної партії України».

«УКРОП»

Тимчасово непрацюючий Андрій Дюднєв  веде «об’єднання патріотів» у раду. З ним боротимуться на виборах військові, підприємці та тимчасово непрацюючі.

«Радикальна партія Олега Ляшка»

Анатолій Гурома – перший номер списку, фізична особа-підприємець, голова ГО «Самоврядування ринку», потрапив у список партії і його 20-ти річний син Степан.
Віталій Бурбан – начальник штабу Кам’янець-Подільського міського відділення комітету протидії корупції в органах міліції та державної влади, радник міського голови. Також балотується за списками партії в Кам’янець-Подільську районну раду. З ними у партії є і
Наталія Савчук – помічник-консультант з поширення дії Закону України «Про державну службу» народного депутата Володимира Мельниченка, екс-директор департаменту правового супроводу та контролю Кам’янець-Подільської міської ради. 

Коментарі (1)
  • Іван Павлевич

    Браво! Яйці розклали не в дві а в дванадцять корзин. Вже можна здогадатись що вилупиться. Одне тішить ,що ненадовго.
keyboard_arrow_up