Хто хоче стати мером Кам’янця-Подільського? (СПИСОК КАНДИДАТІВ)

Хто хоче стати мером Кам’янця-Подільського? (СПИСОК КАНДИДАТІВ)
Кам’янець-Подільська виборча комісія оприлюднила список кандидатів, які хочуть зайняти крісло міського голови. Офіційно зареєстровано 5 кандидатів.

Термін подачі документів для кандидатів на посаду міського голови закінчився 30 вересня. Але навіть реєстрація у нашому місті не пройшла спокійно.

Потенційних мерів вже офіційно зареєстрували. І усі вони – самовисуванці:

1. Акимович Сергій - самовисуванець, пенсіонер, позапартійний безпартійний, місце проживання:  Кам’янець-Подільський 
2. Кохановська Вікторія - самовисуванець,активістка, безапартійна, приватний підприємець, місце проживання:  Кам’янець-Подільський 
3. Сімашкевич Михайло - самовисуванець, діючий міський голова, безпартійний,місце проживання: м. Кам’янець-Подільський
4. Федоров Олег -  самовисуванець, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", приватний підприємець, місце проживання: с. Зінківці, Кам’янець-Подільський р-н 

5. Михайло Посітко - самовисуванець, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", юрисконсульт ТДВ "Адамс",. Місце проживання:  Кам’янець-Подільський

6. Олег Ткач - член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", Подільський державний аграрно-технічний університет, завідувач кафедрою, місце проживання:  Кам’янець-Подільський

А от ще одному бажаючому стати головою міста Олегу Ткачу від «Батьківщини»  відмовили в реєстрації. Є також інформація, що рішення про реєстрацію не ухвалено для представника «Свободи». Сьогодні відмовилися реєструвати кандидатів до міської ради від ВО "Свобода" і кандидата на посаду міського голови Михайла Посітка. Аргументація комісії- у відомостях, які надані міськрайонним управлінням юстиції до ЦВК, керівником організації є Юрія Яриновського, якого Посітко змінив ще у 2014 році.

Ситуацію уже прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук  очільник  Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Олександр  Симчишин.

«Офіційна причина: ніби-то Михайло Посітко, який підписував документи - не голова міської організації. Хоча він голова з 2014 року і приніс на засідання комісії оригінал виписки з Державного реєстру з підписом і мокрою печаткою про керівника організації. Але в Кам'янці свої закони і правила. "Панятія". Зрозуміло, що бояться і "Свободи" і Посітка, зрозуміло, що "Свобода" для них кістка в горлі була, є і буде, але так грубо порушувати Закон?! Це вже переходить усі рамки. Подаємо до суду і відновимо справедливість. А ви боїтеся? Бійтеся далі», - пише Симчишин у Фейсбуці. 

Нагадаємо, що у Кам'янці вибори мера  можуть пройти в два тури, якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів. У такому випадку у другому турі за мерське крісло боротимуться два кандидати, які набрали в першому турі найбільшу кількість голосів.

Коментарі (6)
  • Анонім

    панятія, лол. ))) симчишин - трепло

    Анонім reply Анонім

    Це чесні і прядні люди.

    Анонім reply Анонім

    хто? свобода? ага, "прядні" - гранати в людей кидають.

    Анонім reply Анонім

    шановний, той кого підозрюють.. ніколи не був у Свободі, а ментом був, був, був..

    Анонім reply Анонім

    а зто те довів? я к на мене цілком схоже на провокацію влади!

    Анонім reply Анонім

    а хтось довів протилежне? тільки от серед підозрюваних і затриманих самі свободівці, ще й з найактивніших
keyboard_arrow_up