"22 Pushup Challenge": як до флешмобу долучився Кам’янець?

"22 Pushup Challenge": як до флешмобу долучився Кам’янець?
фото із сайту міськради

В Україні популярність набирає флешмоб "22 Pushup Challenge".  Кам’янець – Подільський теж прийняв естафету! Спорстмени, активісти, режисери, школярі - усі вирішили підтримати українських військових.

Мета акції – підтримка українських військових у зоні АТО, ветеранів бойових дій, а також пропаганда здорового способу життя. Суть акції полягає у тому, що упродовж 22 днів учасники віджимаються 22 рази.  Загалом флешмоб розпочався у США в кінці 2016 року після публікації звіту Департаменту у справах ветеранів, в якому були представлені дані про самогубства серед ветеранів за 2014 рік.

Підтримали у Кам’янці "22 Pushup Challenge" військові із Центру розмінування та особовий склад об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних Сил Канади.

Згодом до акції приєдналися учні з 5 по 11 класи ЗОШ№6.

Фото із сайту міськради

Пізніше 1000 учнів із різних навчальних закладів Кам’янця – Подільського віджиманнями підтримали наших військових на Сході країни.

Не меншої популярності флешмоб набрав у соцмережах.

Віджимався активіст Віктор Годний. Він передав естафету кам'янецькому режисеру Андрію Зайцю.

Місцевий атлет Арсеній Даниленко разом зі своїми товаришами теж підтримав акцію. 

Та не лише чоловіки у Кам'янці приймали естафету й долучалися до акції. Активістка Оксана Романович продемонструвала  справжню силу та витримку. 

Коментарі
keyboard_arrow_up