Кам’янецькі «гуни» представляли місто на «Битві хрестоносців»

Кам’янецькі «гуни» представляли місто на «Битві хрестоносців»
Фото із сайті міськради
  • Упродовж 11-12 березня в місті Луцьк відбувся міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «MMA PRO UKRAINE – 9: Битва хрестоносців».
  • До поєдинків долучилися вихованці «ММА Club ГУНИ» із Кам’янця – Подільського.

На арені розваг «Generator City» у двобоях зійшлися 24 найсильніші спортсмени з України та Білорусі. Бійці у різних вагових категоріях показали не тільки технічні поєдинки, але й справжнє шоу. Про це йдеться на сайті Кам’янець – Подільської міської ради.

Кам’янець-Подільський на цьому турнірі представляли три бійці з «ММА Club ГУНИ» - Максим ПАШКОВ (майстер спорту України, багаторазовий чемпіон України з панкратіону, призер Чемпіонату України), Олександр ГОРШЕЧНИК (чемпіон України з панкратіону, бронзовий призер Чемпіонату Європи з бойового самбо) та Костянтин АГАПОВ (майстер спорту України, чемпіон України з бойового самбо, володар Кубку України з бойового самбо, чемпіон України зі змішаних єдиноборств ММА).

Олександр Горшечник  (70,3 кг) за рішенням суддів здобув перемогу над бійцем з міста Херсон Володимиром Баришевим.
Максим Пашков (70,3 кг) больовим прийомом переміг бійця з міста Ходорів Володимира Горачика. На жаль, Костянтин Агапов (70,3 кг), в зв’язку з отриманою травмою, не був допущений лікарями для подальшого бою.

До турніру спортсменів підготували Юрій НЕСТЕРОВСЬКИЙ, Андрій ЛІВІЦЬКИЙ та Назар ВИННИК.

Коментарі
keyboard_arrow_up