Кам’янецькі спортсмени шукають інвесторів

Кам’янецькі спортсмени шукають інвесторів
  • Сьогдоні, 22 лютого, у Кам’янці пройшов І спортивний інвестиційний ярмарок.
  • Серед підприємців, бізнесменів шукали спонсорів, які б могли допомогти із фінансуванням спортивної галузі здібних кам’янчан.  

Команда з американського футболу -  "Титани"

На 2017 рік міська рада Кам’янця – Подільського на розвиток спорту виділила 360 тисяч гривень. Цих коштів, звісно ж, не вистачить, аби покрити абсолютно усі потреби кожної зі спортивних секцій міста. Кам’янецькому спорту потрібні спонсори та інвестори, котрі можуть і хочуть вкладати кошти у розвиток та розбудову спортивної галузі Кам’янця – Подільського. Саме із метою пошуку інвесторів сьогодні, 22 лютого, провели форум.

Присутніми були керівники спортивних клубів, самі спортсмени, бізнесмени. Представники міської влади зізналися, що їм прикро, що виділених коштів не вистачає і що вони не все можуть зробити для спорту у Кам’янці.

Форум стартував із того, що мова пішла про розвиток спорту у США, Китаї та Європі. Українському спорту, звісно ж, до масштабів США дуже далеко. Проте, потенціал спортсменів в Україні подекуди й більший.

15 представників різних спортивних секцій Кам’янця ділилися здобутками своїх клубів, планами на поточний рік, а також проблемами, що пов’язані із недостатнім фінансуванням.

Сподіватимемося, що, все ж, місцеві бізнесмени допоможуть талановитим кам'янецьким спортсменам. 

Коментарі
keyboard_arrow_up