До Кам’янця приїде Ольга Сумська

До Кам’янця приїде Ольга Сумська
Народна артистка України до Кам’янця – Подільського завітає 4 грудня, у рамках гастролей із театром. Кам'янчани матимуть змогу переглянути легендарну виставу «Майстер і Маргарита».

Театр – це завжди модно. Скільки тисячоліть минуло, а акторська справа на сцені чи в екранах телевізорів досі приковує мільйони поглядів. От тільки одна річ – дивитися стрічку через монітор, а інше – коли бачиш розвиток подій на сцені. Абсолютно інша атмосфера, нове сприйняття відомого сюжету, переосмислення дій героїв. Не випустять нагоди вкотре переконатися у величі театральної справи, тим паче, коли до невеликого містечка приїжджає зірка українського театру та кіно.
«Майстер і Маргарита» - це вистава з розряду «вічні та легендарні». Якщо сам факт демонстрації постановки за класичною літературою для вас не привід відвідати театр, то, ймовірно, зацікавить те, що головні ролі у виставі належать Ользі Сумській та Сергію Позднякову. 

Image title

Сергій Поздняков


Показ вистави за твором М. Булгакова запланований на 4 грудня в актовій залі РЦКіМ «Розмай». Початок – о 18.00 годин за квитками варто звертатися за номером телефону: 097-381 – 91- 01.


Коментарі
keyboard_arrow_up