"Допоможіть врятувати сестру", Іван благає кам'янчан про допомогу

Потрібно
0 грн
Зібрано
450 грн
check Перевірено редакцією
"Допоможіть врятувати сестру", Іван благає кам'янчан про допомогу
Фото дівчини
  • 17 тисяч євро потрібні на лікування Анастасії
  • Ознайомитися з документами ви можете у матеріалі

Ще в дитинстві медики поставили Анастасії страшний діагноз - гіпоталамічна гамартома.

Це доброякісна пухлина в області головного мозку. Стрес, зміна тиску, нежить, температура, кашель чи навантаження - можуть призвести до епілептичних нападів у кам'янчанки.

Брат Анастасії каже, що раніше вони лікувалися в клініці Ужгорода. Там вони зустріли дівчину, яка мала такий же діагноз. Їй вдалося подолати недугу і це вселяє надію рідним Насті на здорове майбутнє.

Наразі Анастасії потрібне оперативне лікування у французькій клініці в Парижі. Його вартість складає - 17 950 євро. В цю вартість не входить реабілітаційний період. 

Ще 5 тисяч євро необхідні на переліт, проживання та послуги перекладача для мами хворої. Кошти потрібно зібрати якомога скоріше, щоб врятувати життя дівчини.

У 15-ти благодійних фондах України родині відмовили у допомозі. Рідні Насті звертаються по допомогу до кам'янчан. Ця сума родини є непідйомною:

"Ми сподіваємося на краще. Ми надіємося, що все вдасться з допомогою небайдужих. Я не маю нерухомості для продажу, а заощадження - мізерні. Будь ласка, допоможіть нам врятувати Настю", говорить брат Анастасії Іван.

 

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
450 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (3)
  • Віталій Гінда

    Дуже маленький шрифт на рахунку, продублюйте будь ласка в коментарі, щоб можна було скопіювати.
  • Oksana Osyka

    Допомогти можуть тільки в ПП "Міжнародний оздоровчий центр "ПІМ", де генеральний директор Центру, Яремчук Ніна Іванівна інноваційний метод Нового Покоління - Біоінформаційна реабілітація імунітету Оздоровленням клітин організму людини! авторський метод Ніни Іванівни Яремчук - "Шлях Повернення і Збереження  Здоров`я розроблений на основі формул біоінформаційної, біоенергетичної і біохімічної реабілітації імунітету без побічних дій, що є повна протидія ускладненням та руйнівним діям пігулок, уколів та вакцин.
    І цій дитині не потрібна буде операція. Взагалі люба операція при онкології дає вибух ракових клітин, а це ж головний  мозок. Мало того, що їй операція не допоможе, так ще і які тортури пройде ця дитина. Вже просто кричати хочеться, що ви робите зі своїми дітьми, коли є чим допомогти, і не потрібно їхати ні в який закордон.
    Вже ті, хто звернувся до Ніни Іванівни, пройшли Оздоровчу Програму, повернули самі собі Здоров'я, повернулися від смерті до життя.
    Сайт Центра www.mocpim.com

  • Ніна Солтисюк

    Господи спаси си сохрани
keyboard_arrow_up