Мер Кам’янця попросив вибачень за інцидент з отруєнням учасників фестивалю

Мер Кам’янця попросив вибачень за інцидент з отруєнням учасників фестивалю

Після чергового дитячого фестивалю-конкурсу в Кам’янці – Подільському потруїлися учасники. Новина про це миттєво поширилася мережею. Міський голова Михайло Сімашкевич у Facebook попросив вибачень у дітей, котрі отруїлися, їхніх батьків та керівників колективів.

У дописі на Facebook  голова Кам’янець – Подільської міської ради наголосив, що «медики здійснювали усі необхідні заходи».

Нагадаємо, після фестивалю «Перлина Кам’янця» учасники конкурсу похворіли. Згідно інформації, яку подає Інтернет-видання «Українська правда. Київ»,  вчора, 22 листопада, до Кивєа повернулося 18 хворих людей.

Станом на 22 листопада на 17.00 годину в інфекційному відділенні Броварської центральної районної лікарні перебувло на стаціонарному лікуванні 15 дітей та 1 доросла людина. Про це стало відомо із допису на Facebook керівника Київської облдержадміністрації Олександра Горгана:

 "В усіх хворих встановлено попередній діагноз – гострий гастроентероколіт", - написав він.

Горган відзначив, що кількість хворих у лікарні зросла за рахунок 3 дітей, які раніше були госпіталізовані до медзакладів Києва, однієї дитини, яку батьки самостійно забрали додому (до відправки потяга із Кам’янець-Подільського) та госпіталізували після приїзду до Броварів та двох дітей, які вранці не мали симптомів хвороби. Інформує «Українська правда. Київ».

 

Коментарі
keyboard_arrow_up