Яких закладів бракує Кам'янцю? (ОПИТУВАННЯ)

Яких закладів бракує Кам'янцю? (ОПИТУВАННЯ)
  • Кам’янець-Подільський зарекомендував себе як одне із найкрасивіших міст України, яке особливо розвинене у туристичній сфері.
  • З кожним роком відкриваються нові заклади, проте все-таки багато чого не вистачає.
  • Журналісти “20 хвилин” вирішили запитати кам’янчан, чого на їхню думку бракує місту.

Олександр Рибщун

В мiстi насправдI доволi розвинена соцiальна iнфраструктура, хоча конкретнi ii об'єкти й рiзняться щодо якостi. Зустрiчаються навiть досить екзотичнi, з орiєнтацiєю на вибагливого туриста. Тому залишається нарiкати уже хiба на недостатню  "столичнiсть" нашого мiста. Чого, з огляду на таку позицiю бажалося б. Якicних закладiв серйозноi культури - зокрема, професiйного театру, стацiонарного, мiсцевого цирку (не рiвня шапiто). Окремим пунктом э стацiонарний зоопарк/океанарiум. I, звiсно ж, вiчна проблема якостi шляхiв сполучень, славнi украiнськi автошляхи i пiшохiднi напрямки. Але то вже, напевне, дещо iнша iсторiя.

Юлія Марущак-Кубряк

На мою думку, не вистачає платформи для художників та митців. Де вони б могли реалізувати свої задуми, творчі вечори та оригінальні виставки, інсталяції. Місце, яке б могло вмістити велику кількість людей, декорацій.

 

Ольга Зьомко

На мою думку у нашому місті  не вистачає центру молодіжних ініціатив, театру, громадських вбиралень, системи електронного книговидання, масштабної популяризації цікавих проектів майстрів народного мистецтва, реконструкторів, ілюстраторів, представників fashion  індустрії.

Інга Лютаревич

Кам’янець-Подільський є туристичне та молодіжне місто. Де вирує культурне, мистецьке та освітнє життя. І це має підтримуватись та розвиватись!
Наявність в місті  великої кількості учбових закладів різних категорій та ступенів вказує на те що  молодь поза учбовим процесом має мати простір для  самореалізаці,  проводити час з користю або просто відпочивати. Вечірні та нічні заклади типу нічні клуби та дискотеки мають мати місце, але це заклади розважальні. В місті має бути такий молодіжний центр, де поєднується саморозвиток, цікаве спілкування, цікаві зустрічі різних напрямків, тренінги на різну тематику. А також місце де можна просто відпочити або підготуватись до екзаменів в приємній обстановці. В послугах має бути комп’ютерний клас з вільною зоною wi-fi. Зала зі сценою для можливих мистецьких та інших заходів. Або просто тиха зона. Тобто, свого роду «Молодіжне містечко» яке також може приваблювати молодих туристів.

Оксана Почапська

На мою думку, не вистачає закладів інтелектуально-розважальних для підлітків. Не вистачає коворкінгових центрів (хоча б одного).

Коментарі
keyboard_arrow_up