Кам’янчани із обмеженими можливостями потребують безбар’єрного пересування містом

Кам’янчани із обмеженими можливостями потребують безбар’єрного пересування містом
Електронні петиції в загальноукраїнських межах набирають популярності. У Кам’янці ж першу розглянуть на наступній сесії міської ради. Основна мета петиції – акцентувати увагу влади щодо питання комфорту й безпеки пересування усіх категорій населення, а також – вирішити проблеми.

Автором першої петиції є Семірякова Роксолана. Станом на 11. 04. 2016 року зібрано уже 252 підписи, а це означає, що це питання розглядатимуть на наступній сесії міської ради. Про це повідомив міський голова Михайло Сімашкевич у своєму дописі у Facebook.

У тексті петиції автор зауважує, що кам’янчани із обмеженими фізичними можливостями потребують можливості безбар’єрного пересування в межах Кам’янця – Подільського:

«Закликаю вжити відповідних заходів та перетворити Кам’янець-Подільський на безбар’єрне місто для всіх категорій громадян:

- провести реконструкцію та обладнати відповідно до норм місця загального користування і житлові будинки та забезпечити наявність пандусів та з’їздів;

- запровадити жорсткі норми, щодо нових об’єктів (житлові будинки, супермаркети, навчальні заклади, доступ до них та інше) та встановити контроль за їх дотриманням;

- залучити до розробки нових архітектурних споруд громадськість та архітекторів, які зможуть враховувати дотримання нормам безбар’єрності».

Коментарі
keyboard_arrow_up