У Кам’янці не розминулись “Ауді” та “Опель”. Водії двох автівок потрапили до лікарні

У Кам’янці не розминулись “Ауді” та “Опель”. Водії двох автівок потрапили до лікарні
Ілюстративне фото з мережі Інетрнет
  • На перехресті Хмельницького шосе та проспекту Грушевського вчора, 12 вересня, зіткнулися дві автівки.
  • Унаслідок ДТП водії двох транспортних засобів потрапили до лікарні.

ДТП мала місце вчора, 12 вересня, близько 19.35 години.  На перехресті Хмельницького шосе із  проспектом Грушевського зіткнулися «Ауді 100» та «Опель Віваро». За кермом і першої, і другої автівки перебували 21-річні водії.

Як повідомляє сектор моніторингу ГУ НП у Хмельницькій області, у результаті ДТП водій автомобіля «Опель Віваро», мешканець смт. Чемерівці отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перенапруження шийного відділу хребта. Хлопця госпіталізували в нейрохірургічне відділення міської лікарні №1. В “Опелі” був ще 44-річний кам’янчанин. Він  отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому зовнішньої кістки лівої гомілки. Чоловікові надали медичну допомогу без госпіталізації.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВАЗ у Кам’янець Подільському на Automoto.ua.

Постраждав також водій автомобіля «Ауді 100». Мешканець села Смторич отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забою грудної клітини. Хлопця також госпіталізували до нейрохірургічного відділення міської лікарні №1.

Читайте також:
Коментарі
keyboard_arrow_up