У Кам’янці триває робота над транспортною розв’язкою

У Кам’янці триває робота над транспортною розв’язкою
  • На перехресті проспекту Грушевського та вулиці Північної триває робота над транспортною розв’язкою.
  • Дорожнє коло коштує майже дев’ятсот тисяч гривень.

Ось уже понад два тижні на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Північної тривають роботи над транспортною розв’язкою. Це перехрестя неодноразово було місцем ДТП. Тому, аби його "розвантажити", було вирішено зробити тут дорожнє коло.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ТАМ у Кам’янець Подільському на Automoto.ua.

Влада обіцяє, що вона буде виконана за європейськими стандартами. 870 тисяч гривень - у стільки обійдеться проект загалом. Про це повідомив директор департамкенту ЖКГ Бабчинський Олександр.

Згідно відповіді на запит, який отримали журналісти “20 хвилин”, виконавцем робіт є Конюшенко Андрій Олександрович.

Так виглядає план проекту:

Що буде в центрі кола - наразі ідеї відсутні. У планах - зробити й острівця безпеки, де пішоходи зможуть перечекати, поки автівки проїдуть. А пішохідні переходи планують підсвічуватити. Бабій Сергій, заступник міського голови, каже, що по дорозі від Чернівців до Києва "по якості такого проекту - його такого немає". 

Що кажуть про розв'язку кам'янецькі водії?
 

Денис Брилінський. За кермом - 6 років.

“Розв’язка - доцільна. Але варто звернути  увагу на острівець безпеки. Він повинен бути більш широким, з ширшими крилами аби унеможливити скрізний проїзд по колу у напрямку з Хмельницького. Ну ще цікаво, чому коло почали робити тоді, коли погода зіпсувалась і осінню, а не влітку?”

Георгій Торяник. За кермом - 11 років.

"Вважаю, що коло потрібне. Це нормальна практика -мати таке перехрестя при в'їзді в місто. Той, кому потрібно, одразу звертає на окружну, кому в місто - їде прямо. Це фактично знімає навантаження з розв'язки, роблячи ії простішою. Але, на мою думку, починати потрібно було з іншого кінця міста. Тому що на тому перехресті дуже погана дорога, а в такий спосіб ії би відновили".

Дмитро Колісник. За кермом - 6 років.

“Дороги, щоб більш-менш робили толково, а не так, що через тиждень-два і знов потрібно їх робити. І, на мою думку, того кола там не потрібно”.

А що ви скажете, шановні читачі?

Коментарі (2)
  • Саша Доцюк

    Ане простіше було б встановити світлофор? але як розпочали робити коло-вважаю насамперед у ньому всерединіповинен бути стовп з якісним освітленням перехреестя.
  • Буд Камянець

    Кола потрібно і це добре що роблять!
keyboard_arrow_up