У Кам’янці троє хлопчаків на краденому авто втрапили у ДТП

У Кам’янці троє хлопчаків на краденому авто втрапили у ДТП
фото із допису Руслани Марчук у facebook
  • Халамидники спершу проникли до гаража, що розміщується по проспекту Грушевського.
  • Довго не вагаючись, троє неповнолітніх викрали з гаража автомобіль.
  • На краденому авто хлопці втрапили у ДТП.

Сьогодні, 2 березня, троє неповнолітніх хлопців, близько 2 години, прогулюючись проспектом Грушевського, проникли в гараж. Потрапили халамидники до гаражного приміщення завдяки тому, що зрізали замок.  Опісля того, як хлопці були всередині гаража, довго не замислювалися й викрали автомобіль "ВАЗ-21013", а також усе майно, що знаходилось в гаражі. Про це повідомляє на своїй сторінці у facebook Руслана Марчук, інспектор сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції.

Але на цьому «пригоди» неповнолітніх злочинців не закінчилися. Один із викрадачів авто, 16-річний юнак,  мав навики керування автомобілем. Відтак він повіз друзів околицями Кам’янець-Подільського району.

Поки хлопці насолоджувалися свободою, власник автомобіля вже заявив про викрадення транспортного засобу. Поліцейські оголосили план «Перехват», аби затримати  зловмисників.

Оскільки малолітній водій краденого авто перебував у стані алкогольного сп’яніння, він не впорався із керуванням. Авто перекинулося на узбіччя. На щастя,  в наслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Проте  юнакам доведеться відповідати за правопорушення.

Проводиться досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Коментарі
keyboard_arrow_up