У період різдвяних свят у Кам’янці було спокійно

У період різдвяних свят у Кам’янці було спокійно

Не так давно завершилися новорічні свята. Вся Україна гучно святкувала прихід нового року та 2017-те народження Христа.  Як святкував Різдво Кам’янець – Подільський - журналістам «20 хвилин» розповіла Руслана Марчук, інспектор сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції.

- Ситуація в місті була стабільною, без будь-яких грубих порушень громадського порядку. Було лише дрібне порушення тиші, - каже Руслана Марчук. – Різдво – сімейне свято. Багато людей святкувало вдома в місті. Порушень не було, за винятком декількох - у нічних розважальних закладах.

Місто у різдвяний період добре притрусило снігом. Через це у всій країні виникали доволі неприємні інциденти: перекриття доріг, ДТП. Але у період з 8-ого по 9-те січня 2017 року, за словами Руслани Марчук, у Кам’янці серйозних ДТП не було зафіксовано:

- Дороги, більш-менш, розчищали (як повідомили представники безпеки дорожнього руху). Були випадки, коли авто припиняли рух, бо не могли проїхати певну ділянку дороги. Часом буксували машини, коли проїжджали там, де трохи більше снігу. Але серйозних ДТП у місті не було, - запевнила інспектор.

Коментарі
keyboard_arrow_up