Кам'янецький чемпіон-параолімпієць з футболу задекларував доходи

Кам'янецький чемпіон-параолімпієць з футболу задекларував доходи
Підтримати кампанію декларування доходів, отриманих громадянами у 2015 році, вирішив заслужений майстер спорту України, чемпіон Параолімпійських ігор в Афінах (2004р.) та в Пекіні (2008р.), срібний призер літніх Параолімпійських ігор в Лондоні (2012р.) у складі збірної України з футболу, Віталій Трушев.

Тож відомий спортсмен завітав до центру обслуговування платників податків Кам‘янець-Подільської ОДПІ, щоб заповнити і подати декларацію про майновий стан і доходи.

«Декларуючи доходи, ми проявляємо громадянську свідомість та патріотизм, бо  кошти від оподаткованих доходів матимуть адресне спрямування, насамперед, для підвищення соціального рівня  громади. Цей обов’язок має стати життєвим правилом для всіх, хто бажає жити в успішній і процвітаючій Україні», - зазначив Чемпіон у коментарі на офіційному сайті Державної фіскальної служби Хмельниччини.

Загалом два місяці деклараційної кампанії-2016 свої минулорічні доходи задекларували понад дві тисячі подолян. Їх активи перевищили 120 мільйонів гривень.

Нагадаємо, до статків, що підлягають обов’язковому декларуванню належать: доходи, з яких при нарахуванні або виплаті не утримувався податок з доходів фізичних осіб. Відзвітувати про минулорічні прибутки необхідно до податкових інспекцій за місцем реєстрації до 1 травня 2016 року.

Коментарі
keyboard_arrow_up