Коли у Кам’янці-Подільському зроблять тротуари? (ФОТО)

Коли у Кам’янці-Подільському зроблять тротуари? (ФОТО)
  • Бруківка не тримається місця, асфальт «всипаний» ямами – проблеми, на які натрапляєш в самісінькому центрі міста. Одним словом, ні пройти, ні проїхати.
  • Для панянок на підборах це ще й небезпечно, бо є ймовірність застрягти у ямах або перечепитися і впасти долілиць. А ті, хто поспішають, теж можуть зашпортатися й гепнутися.
  • Журналісти «20 хвилин» намагалися з’ясувати, де і коли можна буде гуляти центром Кам’янця без перешкод і не боятися, що впадеш серед дороги.

Мазолевська Оксана, 44 р. :

«Дуже незручно. Це дуже-дуже болюче питання. Я це помітила давним-давно. Більше на Чєрьомушках. Там дуже погані дороги. Особливо - район 15 школи».

Валерій Петрович, 68 р. :

«Колись його робили, він був рівний. Але, мабуть, ті, хто обслуговує його, неналежним чином це виконує».

Станішевська Галина, 59 р. :

«Море ям. І слизько, і не видно, і калабані, і у воду можна стати. Буває, що йдеш і не бачиш навіть ту яму. Бо вроді і видно її, а тут раз і оступився».

Поки жителі міста спотикаються ледь не на кожному кроці, у міській раді хизуються великою кількістю зроблених тротуарів. Зокрема, ситуацію пояснив Бабій Сергій, заступник міського голови:

«В цьому році ми завершимо епопею з вулицею Лесі Українки. Бо, коли ви йдете від Гунської криниці вверх біля дитячої, там ніколи не було тротуару. Зараз там все зроблено, аж за 5 школу і ми продовжимо цю дорогу дальше, тротуар».

Якщо минулого року на роботу тротуарів було використано 600 тисяч  гривень, то цього року на це в бюджеті вже закладено 1 мільйон гривень. Заступник мера каже, що в 2017 році кількість полатаних тротуарів збільшиться.

«Ми в цьому році зробимо в центрі міста, де Данила Галицького, де Європейський сквер завершується, наліво повертаєш, а там тротуару нема. Він в цьому році там появиться. Ми в цьому році завершимо Огієнка. Бо Огієнка з цієї сторони, в самому центрі справа ми зробили в тому році. Вже можна там на каблуках пройти. Тепер по другу сторону треба ше зробити. В цьому році ми хочемо зробити алею по проспекті Грушевського – в нас там тоже проблема. Ми хочем, шоб від квіткового ринку в одну і другу сторону вже була новенька тротуарна доріжка», - розповідає про план роботи Сергій Бабій.

Поки невідомо точно, коли тротуар на вже згаданих вулицях стане рівним. Ймовірно, роботи триватимуть цілий рік. Та, сподіваємося, що найближчим часом панянки все ж без перешкод цокатимуть підборами вулицями Кам’янця - Подільського.

 

 
Коментарі
keyboard_arrow_up