На що і скільки витратять грошей депутати Кам’янця у 2019 році

На що і скільки витратять грошей депутати Кам’янця у 2019 році
Фото з мережі Інтернет
  • На сесії міської ради розподілили на що витратять гроші у 2019 році
  • Конкретнішою інформацією з цього приводу поділився на своїй сторінці у мережі Facebook міський голова Кам’янця

У мережі Facebook міський голова Кам’янця-Подільського поділився інформацією на, що саме витратять гроші з міського бюджету у 2019 році.

Освіта

На освіту до міських коштів надійшли ще 900 тисяч субвенції на підтримку інклюзивної освіти. Частина коштів піде на реалізацію проекту тривожних кнопок у міських школах Кам’янця.

Гроші витратять на:

- на капітальний ремонт покрівлі та фасаду із заміною віконних блоків у дошкільному навчальному закладі №1;
- капремонт із підсилення конструктивних елементів будівлі дошкільному навчальному закладі №15;
- капітальний ремонт фасадів з утепленням будівлі навчально-виховного комплексу №3;
- оснащення ресурсних кімнат у закладах загальної середньої освіти, де діють інклюзивні/спеціальні класи.

1,8 мільйонів гривень витратять на ремонті роботи у закладах культури, а саме, центральної бібліотеки, філії №6 і школи мистецтв.

Також почнуть ремонтувати мур Старої фортеці, що обвалився минулого року. На його ремонт виділили 1 мільйон гривень, 200 тисяч гривень виділили на консерваційний дах пам'ятки архітектури Башта Водяна.

На оновлення літературного сховища у бібліотеках міста витратять 60 тисяч гривень, а 50 тисяч гривень підуть на програму підтримки книговидання місцевих авторів.

Медицина

За повідомленням міського голови найбільше коштів, а саме 1,2 мільйони гривень витратять на реалізацію вимоги Уряду про придбання комп’ютерної техніки у медичні заклади Кам’янця. Закупка медикаментів та перев’язувальних матеріалів в міську лікарню №1, поліклініку та перинатальний центр здійснюватиметься на 1,1 мільйони гривень.

На лікування хворих містян цукровим і нецукровим діабетом передбачено 952 тисячі гривень. А на продукти харчування в міській лікарні №1 і перинатальному центрі витратять 400 тисяч гривень. Забезпечуватимуть пільгові категорії населення безкоштовними медикаментами на суму 200 тисяч гривень.

ЖКГ

Цьогоріч найбільше грошей витратять на ремонт дорожнього покриття - 3,8 мільйонів гривень і 1 мільйон на їх розмітку.

Також на мільйон ремонтуватимуть міські ліфти. На вулицях Данила Галицького, Тімірязєва, Максимчука і провулку Зеленому проводитимуть капітальний ремонт тротуарів вартістю 900 тисяч гривень.

Наступний капітальний ремонт внутрішньодворових проїздів на проспекті Грушевського, 32, 74, Князя Володимира, 1а, Миколи Гордійчука, 15, Гунська, 11, Пушкінська, 44а вартуватиме 800 тисяч гривень. 

Для жителів вулиць Драгоманова, 12/1 і Каліська, 8 ремонтуватимуть покрівлі будинків. На це виділили 700 тисяч гривень. Загалом у місті ще будуватимуть громадські вбиральні, на їх будівництво передбачено 400 тисяч гривень. 

Також 400 тисяч гривень витратять на утеплення будинків у рамках програми 50/50 "Теплий дім". Гроші виділили і на облаштування нового сектору на міському кладовищі, а саме 350 тисяч гривень.

Ремонтуватимуть вуличне освітлення і ліквідовуватимуть перекопи на суми по 300 тисяч гривень. На реконструкцію скверу "Ратуша" будівельникам і архітекторам виділили 215 тисяч  гривень.

Капітально ремонтуватимуть оглядовий майданчик в парку Героїв Євромайдану, спортивний майданчик на вулиці Миколи Гордійчука, автобусні зупинки і майданчики для збору сміття на суми по 200 тисяч гривень.

100 тисяч гривень витратять на капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж у співфінансуванні з мешканцями. На влаштування проїздів на тротуарах для людей з особливими потребами витратять 50 тисяч гривень.
Найменше грошей виділили на придбання урн для збору сміття, а саме 15  тисяч гривень. 

Коментарі
keyboard_arrow_up