У скільки обійдеться кам’янчанину букет квітів напередодні 1 вересня?

У скільки обійдеться кам’янчанину букет квітів напередодні 1 вересня?
  • Уже завтра юні школярики розпочнуть новий навчальний рік.
  • Свято Знань неможливе без пишних бантиків на дівочих зачісках, строгих шкільних форм із кольоровими вишиванками, жовто-блакитних повітряних кульок, десятків пачок цукерок і, звісно ж, букетів квітів.
  • Столи директора та вчителів будуть буквально завалені різноманітними букетами.
  • А скільки коштують квіти сьогодні, 31 серпня, напередодні Дня Знань - з’ясовували журналісти “20 хвилин”.

Тільки напередодні 1 вересня біля кіосків із квітами від самого ранку можна побачити натовп людей. Кожен шукає найкращий букет, видивляється найрозкішніший з стрічками, обмотаний у святковий поліетилен. Або намагається знайти скромний, але не менш вишуканий, без недоречних “прикрас”. Потенційний поукпець подумки проектує, як його чадо даруватиме букет улюбленій вчительці чи вручатиме на лінійці квіти директорові школи.

Біля "точок" продажу квітів, поруч із входом до центрального ринку, сьогодні, 31 серпня, дійсно не пройти. А ще вражає розмаїття квітів: айстри, хризантеми, соняшники, гладіолуси, троянди… Аж очі розбігаються від вибору. А які ж ціни?

Напередодні свят, до яких традиційно кам’янчани скуповують квіти, ціни на букети вищі від тих, котрі були досі. Ми обійшли декілька кіосків, а також розпиталися у продавців квітів за ними, скільки вартують букети сьогодні.

Троянда, залежно від повноти бутону, довжини ніжки коштує від 5 до 10 гривень за штучку.

 

Букет із айстр коштує всередньому 30 гривень.  

Гілочка гладіолуса вартує 10 - 15 гривень.

Можна, звісно, придбати і більш дорожчий букет хризантем. Продавчиня каже, що він - з Нідерландів, тому й коштує від 100 до 150 гривень.

Коментарі
keyboard_arrow_up