У Кам’янці відбудуться зйомки документального кіно про життя Ігоря Турчина

У Кам’янці відбудуться зйомки документального кіно про життя Ігоря Турчина
10 та 11 лютого до Кам’янця приїздить знімальна група, аби відтворити у документальній стрічці життя видатного гандбольного тренера Ігоря Турчина, який закінчив Кам'янець-Подільський педагогічний інститут.

Минулого року Держкіно в результаті 5 конкурсного відбору уклало контракт із продюсером Альоною Дем'яненко, у якому йдеться про повне державне фінансове забезпечення на зйомки документального фільму «Виграти все» про життя Ігоря Турчина, українського гандбольного тренера радянської команди «Спартак», який,  до того ж, є випускником Кам'янець-Подільського педагогічного інституту. Зйомкою займається Дмитро Томашпольський – український кінорежисер, продюсер, який працює на Київській кіностудії ім. О. П. Довженка.

За словами пані Євгенії, відповідальної за зйомки документальної стрічки, 10 та 11 лютого в Кам’янці - Подільському планують відзняти кілька кадрів для завершення фільму. А саме на території К-ПНУ ім. І. Огієнка, міського парку, на тлі Старої фортеці та з використанням загального виду Кам’янця. 

Коментарі
keyboard_arrow_up