Жителів Кам’янця-Подільського показують на телеканалі «Россия 1»

Жителів Кам’янця-Подільського показують на телеканалі «Россия 1»
Влітку 2013 року до нашого міста завітала знімальна група з Росії. Знімали в Кам’янці серіал «Все когут короли», який недавно вийшов на екрани російських телеканалів.

Комедійний серіал має середньовічну тематику. Головну роль у фільмі виконав Максим Галкін. Режисери стрічки їхали до Кам’янця, щоб зняти кілька кадрів на тлі мурів Старої Фортеці. До речі, в зйомках взяли участь й мешканці Кам’янця.

Денис Гаврилюк, хореограф за фахом, ділиться власними враженнями: «Ставались до нас доволі непогано. Дуже якісна робота гримерів та персоналу на майданчику! Вчасно та смачно годували, але один раз на день. Розрахунок давали без проблем,  вкінці кожного робочого дня. Але, щоб дійсно чогось вчили, стосовно акторської майстерності, то такого не було. Просто прийшов на кастинг, на мене глянули, і сказали, що підхожу на роль музиканта. Я й погодився. Тож у мене була роль: музика, що грав спочатку на середньовічній "дудці" (на жаль, не пам’ятаю назву інструменту), а потім - на барабані.»

Брав участь у зйомках фільму режисер театру «ЛІНК» Валерій Свереда: «Ставились нормально. Пригощали безкоштовним чаєм та печивом. Гарний грим. Загалом – гарне ставлення. Єдиний мінус - дуже довго чекали на зйомки саме нашої сцени.»

Коментарі
keyboard_arrow_up