На тиждень до "оперного" Кам'янця. Місто готується до фестивалю класичної музики

На тиждень до "оперного" Кам'янця. Місто готується до фестивалю класичної музики

На весь тиждень, починаючи з 16 по 23 липня включно, Кам’янець – Подільський стане українською колискою класичної музики. Вже вдруге місто перетвориться на плацдарм для проведення фестивалю в такому масштабі. 

Цього року «Опера в мініатюрі» у Кам’янці пройде вдруге. Класична музика із грандіозним розмахом дебютувала у місті минулого року. І вже наприкінці липня кам’янчани та гості міста матимуть змогу долучитися до феєричного дійства. Орагнізатори, ГО «Секвенція», підготувала чимало цікавинок. Так, 16 липня, у перший фестивальний день, відбудеться флеш-моб «Опера в місті». Не менш важливим буде й той факт, що у маршрутках Кам’янця упродовж тижня звучатиме не звична для громадського транспорту музика, а саме класика. Наразі ведуться перемовини щодо музичного оформлення скверу «Гунські криниці», аби й тут лунали зразки класики.

Інга Лютаревич розповіла журналістам «20 хвилин» скільки коштуватимуть квитки. Так, 17 липня ціни на квиток становитимуть 150, 200, 250, 500 та 750 гривень. Адже саме цього дня на території  готельно-ресторанного комплексу «Старобульварний» відбудеться виступ Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії разом із італійським диригентом Лоренцо Таццієрі.  А також 17 липня пройде офіційна церемонія відкриття фестивалю «Опера  в мініатюрі». 18 липня вартість квитка становитиме 75 гривень. На це число запланований концерт фортепіанної музики  за участі Маргарити Головко та Олега Кирилюка, що відбудеться в приміщенні Коледжу культури та мистецтв. І 22 липня вхід на концерт "Мій рідний краю"  вартуватиме теж 75 гривень. Решта заходів - безкоштовна.

Приєднуйтеся до фестивалю «Опера в мініатюрі».

Коментарі
keyboard_arrow_up