Поки Кам’янець замітає снігом, місто колядує! (ФОТО, ВІДЕО)

Поки Кам’янець замітає снігом, місто колядує! (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 13-го січня, відзначають Щедрий вечір. Із цієї нагоди на майдані Відродження у Кам’янці – Подільському організували вертеп. Співали колядок й щедрівок, актори розігрували інсценізацію на моральну та вельми актуальну тему. Глядачів зібралося чимало, не зважаючи на те, що снігопад не вгамовувався ні на хвилинку. Журналісти «20 хвилин» теж стали свідками кам’янецької коляди!

Глядачів було чимало! Кожен намагався, всупереч вітру зі снігом, зайняти собі місце, аби спостерігати інсценнівку.Учасники вертепу готуються до виступуКолоритна учасниця кам'янець-подільського вертепу, акторка театру "ЛІНК"

Театр «ЛІНК» розіграв невеличку інтермедію, сюжет якої, до речі, трішки перегукується із «Різдвяною піснею у прозі» Ч. Діккенса.

Актори театру "Лінк". До чоловіка приходить Дух Різдва

До звичайнісінького чоловіка, що заклопотаний буденністю та сірою рутиною, у Щедрий вечір навідуються Духи Різдва. Кожен із них показує, що час, який сьогодні витрачає людина на «пластмасове», віртуальне спілкування у мережі – чи не найгірший метод трати дорогоцінних хвилин. Адже, поки людина сидить і чатиться десь у електронних повідомленнях, вона може спокійно прийти до друзів у гості й поспілкуватися наживо.

Ще один Дух Різдва в образі лицаря - аніматора

Мораль інсценізації-мюзикла показує, що живе спілкування (а надто у свята, коли можен має проводити якомога більше часу разом із близькими), завжди буде набагато ціннішим від всіляких штампованих смайлів у повідомленні.

Театр «ЛІНК», залучившись творчістю місцевих колективів «Смотрич», «Гроно калинове», «Петридава» змусили кожного замислитися над істинними цінностями людей:  раціональний розподіл часу, живе спілкування із близькими людьми. 

Глядачі та учасники вертпуА малеча тим часом, поки місто колядує, вирішила трішки допомогти комунальникам прибрати сніг

Коментарі (1)
keyboard_arrow_up