Кам'янчанина за "вбивство" брата засудили на 8 років

Кам'янчанина за "вбивство" брата засудили на 8 років
  • Стався інцидент 4 листопада торік брати посварилися у квартирі обвинуваченого
  • Обвинувачений чоловік вже мав шість судимостей

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який побив рідного брата. Через місяць чоловік помер.

Стався інцидент 4 листопада торік брати посварилися у квартирі обвинуваченого. Спочатку він штовхнув родича в груди на крісло, а коли той впав, почав бити його в обличчя. Коли брат опинився на підлозі, обвинувачений почав бити його у тулуб. Постраждалий отримав чимало різних травм, серед яких і перелом ребер.

У суді чоловік свою провину визнав і пояснив, що брат, після спільної п'янки, почав його ображати, таким чином він вирішив силою вирішив заспокоїти кривдника.

Коли брат «заспокоївся» обвинувачений вирішив, що той заснув. Опісля до квартири прийшли сусідки, які й викликали швидку.

Відомо, що чоловік помер 24 грудня 2018 року. Обвинувачений у суді стверджував, що не хотів вбивати, а лише наніс ушкодження у стані сильного душевного хвилювання, що виникло внаслідок тяжкої образи з боку потерпілого.

Та суд визнав чоловіка винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, через які настала смерть. І вироком суду, який оприлюднений в Єдиному реєстрі судових рішень, кам’янчанина позбавили волі на вісім років. Він ще може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Коментарі
keyboard_arrow_up