Кам’янчанку ошукали на 61 тисячу гривень

Кам’янчанку ошукали на 61 тисячу гривень
Фото з мережі Інтернет
  • Протягом вихідних до поліції звернулися чотири жертви шахраїв

Поліцейські Кам'янця-Подільського отримали заяву від 20-річної мешканки. До дівчини телефонували невідомі і під приводом надання кредитної позики на пільгових умовах впродовж тижня виманили у потерпілої 61 тисячу гривень. Коли шахраї отримали бажане, зв’язок обірвався.

36-річна хмельничанка, намагаючись придбати на одному із інтернет-сайтів холодильник, перерахувала шахраям понад 12 тисяч гривень, але товар так і не отримала, повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

Також шахраї ошукали через інтернет 19-річну жительку Хмельницького району. Дівчина намагалась винайняти квартиру,  і перерахувала потенційному орендодавцю 1,5 тисячі гривень, який обірвав зв’язок.

Невідомий під приводом того, що йому потрібно зробити терміновий дзвінок, попросив у 52-річного потерпілого хмельничанина мобільний телефон, після чого зник із гаджетом у невідомому напрямку.

"По усіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників та закликають громадян бути обачнішими та берегти власні заощадження.", йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up