Кам'янчанку судитимуть за обман і підбурення до хабарництва

Кам'янчанку судитимуть за обман і підбурення до хабарництва
  • Жінка обманула чоловіка, пообіцявши допомогти з поверненням водійських прав

Слідчий відділ поліції Кам’янця-Подільського завершив досудове розслідування за фактом вчинення шахрайства і закінченого замаху на підбурення до хабарництва. Повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області
Кам’янчанка, знаючи про складення відносно її знайомого протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статею 130 КУпАП, вирішила скористатись необізнаністю правопорушника і заволодіти його коштами. Вона пообіцяла чоловіку «посприяти» у вирішенні питання про непритягнення його до адміністративної відповідальності і повернення вилученого водійського посвідчення. За «послуги» жінки знайомий спочатку передав їй 3 тисячі гривень. Але кожної зустрічі жіночі апетити зростали. Щоразу вона повідомляла про необхідність повторної передачі то 3, то 2 тисяч гривень.
Врешті, чоловік передав зловмисниці 16 тисяч гривень, які, за її словами, вона мала передати до прокуратури і суду. Обманом жінка заволоділа чужими грішми, які використала на свої потреби.
Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні за частиною 1 статті 190, частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 27, частиною 3 статті 369 Кримінального кодексу України (шахрайство та закінчений замах на підбурення особи до надання неправомірної вигоди службовій особі, за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) направили на розгляд до суду.

 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up