Кам’янецькі поліцейські затримали злодія, який у Різдво не лише обікрав , а й побив пенсіонера

Кам’янецькі поліцейські затримали злодія, який у Різдво не лише обікрав , а й побив пенсіонера
  • Стався інцидент ввечері 7 січня у селі Нововолодимирівка Кам’янець-Подільського району
  • Сусіди повідомили про крадіжку і побиття наступного дня в обід

Вчора, 8 січня, близько 15.40 години до поліцейські Кам’янця-Подільського отримали повідомлення сусідів про те, що в селі Нововолодимирівка сильно побили і обікрали їх сусіда пенсіонера.

На місце поїхали патрульні, яким потерпілий розповів як усе сталося.

Ввечері 7 січня до нього прийшов знайомий із сусіднього села. Чоловіки посварилися, в ході сварки знайомий побив 66-річного пенсіонера і забрав у нього з шафи 400 гривень та дві медалі покійного батька потерпілого часів Другої світової війни.

Підозрюваний виявився «старим знайомим» поліцейських, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Як повідомляє прес-служба поліції Кам’янця, у серпні минулого року його оформили за крадіжку супутникової антени.

Чоловіка розшукали і затримали впродовж кількох годин, викрадені гроші він встиг витратити, а от медалі у нього вилучили.

Зараз, 31-річний грабіжник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські по даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статтею 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Коментарі
keyboard_arrow_up