На Кам’янеччині через 8 років винесли вирок сину за вбивство матері

На Кам’янеччині через 8 років винесли вирок сину за вбивство матері
Фото із мережі Інтернет
  • Слідство 8 років встановлювало обставини вбивства жінки на Кам’янеччині.
  • Злочин здійснив у стані алкогольного сп’яніння син потерпілої.

У 2010 році у Кам’янець-Подільському районі сталося вбивство жінки. Того дня у власному помешканні між матір’ю та сином, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, стався конфлікт, внаслідок чого стався злочин. Вісім років тривало досудове та судове слідство, експертизи, врешті 25 травня 2018 року суд визнав винним у вбивстві сина потерпілої.

Як повідомляють на сайті Судової влади України, справа тривалий час була на розгляді через підсудного. На слідчому експерименті чоловік визнав вину, допомагав слідству у вирішенні справи та продемонстрував, яким чином скоїв злочин. Проте через деякий час підсудний відмовився від своїх показів. Він вказав, що органи міліції здійснювали на нього тиск і змусили його зізнатись у вбивстві. За словами чоловіка матір зловживала спиртними напоями і саме це стало причиною її передчасної смерті.

Слідство провело ексгумацію трупу убитої та близько десяти експертиз для встановлення причин смерті. Дослідивши висновки експертів та усі докази у справі, суд дійшов висновку про те, що смерть потерпілої настала саме внаслідок механічної асфіксії (удушення). За вироком суду вбивцю засуджено до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, під час Великоднього застілля в одному із сіл Кам’янець-Подільського району сталося вбивство. Чоловік під час п’яної сварки завдав 13 ножових поранень у живіт та груди своєї дружини.

Коментарі
keyboard_arrow_up