Понад 100 тисяч гривень за зняття порчі. У Кам’янці шахрайка пограбувала жінку

Понад 100 тисяч гривень за зняття порчі. У Кам’янці шахрайка пограбувала жінку
Фото з мережі
  • На ринку кам’янчанка зустріла незнайомку.
  • Та представилась ворожкою.
  • За 5000 гривень шахрайка “зняла порчу”.
  • Але і цього їй було замало - вона напросилась додому до жінки, звідки накрала ще чимало добра.

55-річна кам΄янчанка вирішила, що найліпший спосіб убезпечити свою сім΄ю від негативу, - сходити на сеанс до ворожки. Натрапила вона на “екстрасенса” в листопаді минулого року на ринку “Вікторія” у Кам’янці.  33-річна жителька Дунаєвецього району цілеспрямовано шукала жертву. Про це повідомляє інспектор сектору моніторингу Кам’янець - Подільського міського відділу поліції Руслана Марчук.

Ворожка-шахрайка швидко зав΄язала розмову та почала проявляти свої “екстрасенсорні здібності”. Побачивши, що кам’янчанка піддається впливу, шахрайка продовжувала маніпулювати довірою жінки. Та за допомогу псевдо-ворожці віддячила - зняла з власної банківської картки 5 000 гривень і віддала їй.

Але цього було замало “ворожці”. Та напросилась додому до жінки, мовляв, слід провести різні «ритуали». Вдома шахрайка поцупила золоті ювелірні вироби та кошти в сумі 400 доларів США та 900 Євро. Так, загалом сума збитку становить 105 334 гривні.
Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Максимальне покарання, що передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років.

Коментарі
keyboard_arrow_up