Суд арештував підозрюваного у вбивстві кам’янчанки

Суд арештував підозрюваного у вбивстві кам’янчанки
  • Запобіжний захід 21-річному чоловіку, який підозрюється у вбивстві співмешканки, обрали у вигляді триманні під вартою строком на 2 місяці.

У Кам’янці вбили 11 липня 32-річну жінку. Як повідомляє Незалежний громадський портал, Хмельницький міськрайонний суд сьогодні, 17 липня, обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці мешканцю Кам’янця-Подільського, 1997 року народження, підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

«11 липня 2018 року чоловік, який ніде не працював та є студентом заочного відділення одного із вишів, на ґрунті раптово виниклих ревнощів за місцем свого проживання, схопив свою дівчину за шию та почав душити. Жінка спробувала відбиватись, на що чоловік відповів ще більшою силою та схопивши синтетичний кульок, обмотав його навколо шиї жертви та стискав доти, доки потерпіла не перестала чинити опір та померла. Чоловік накрив халатом жертву та покинув місце проживання», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Суд обираючи запобіжний захід врахував, що підозрюваний раніше не судимий, по місцю проживання характеризується позитивно, на обліку у лікарів нарколога і психіатра не перебуває, вину у вчиненні кримінального правопорушення визнає та розкаюється у вчиненому, проте підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину проти життя та здоров’я особи.

Санкція ч.1 ст.115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up