Суд визнав кам’янчанина винним за стрілянину у Плейбої

Суд визнав кам’янчанина винним за стрілянину у Плейбої
Фото з мережі Інтернет
  • Cтрілянина сталася у нічному розважальному закладі "Плейбой" Кам’янця-Подільського - 28 березня 2018 року
  • Чоловік визнав свою провину

П’яний «Стрілок» підсів за столик до незнайомців, через непристойну поведінку, вони йому зробили зауваження. Чоловіка зауваження обурило і він почав стріляти з пневматичного пістолету марки ПМ49 4,5 міліметрів. 13 пострілів і троє постраждалих. Поліція затримала правопорушника.

Постраждалі отримали травми різного ступеню:

Перший чоловік поранив: «ліву бокову поверхню шиї в верхній третині, отримав рану в області підборіддя справа, дві рани на тильній поверхні лівої кісті, одна рана на тильній поверхні правого променево-зап'ястного суглобу, по одній рані на задній і передній поверхні лівого плечового суглобу, дві рани в правій підключичній ділянці;

Інший постраждалий отримав: «садину на задній поверхні лівої половини грудної клітки в проекції 11-го ребра по середньо-лопатковій лінії;

Останній мав: «крововилив під нігтьовою пластиною 2-го пальця лівої кісті, по одній рані в області середнього відділу верхньої губи і середнього відділу тіла нижньої щелепи зліва»

Стрілок-розбійник під час судового засідання обвинувачений визнав свою вину і щиро покаявся, як повідомляє прес-служба суду.

"Розуміє, що поступив неправильно, в скоєному розкаюється, відшкодував потерпілим завдані збитки."

Чоловіка суд визнав винним, але від відбування покарання звільнив з іспитовим терміном у 2 роки. Речові докази у справі після набрання вироком законної сили повернуть власнику.

Коментарі
keyboard_arrow_up