У Кам'янці-Подільському «на гарячому» затримали грабіжника

У Кам'янці-Подільському «на гарячому» затримали грабіжника
фото з Інтернету

Поки пасажири чекали в черзі, аби сісти до салону маршрутки, крадій впритул підійшов до 26-річної кам’янчанки. З кишені її куртки він витягнув мобільний телефон, що вартує понад 4 тисячі гривень.

Сталася крадіжка вчора, 25-го січня. Як йдеться у повідомленні сектору комунікації ГУ НП у Хмельницькій області, тоді працівники сектору кримінальної поліції саме проводили відпрацювання центральної частини Кам’янця-Подільського (на перехресті вулиці Соборної та проспекту Грушевського).  Оперативники помітили свого «давнього знайомого» — 36-річного місцевого жителя, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Чоловік поводився нервово, постійно озирався. Поліцейські спостерігали за його діями. Не помічаючи цього, зловмисник підійшов до маршрутки і став у чергу для посадки. Потім обережно витяг мобільний телефон з кишені у 26-річної жінки, яка стояла попереду, та хотів непомітно покинути місце злочину. Проте оперативники затримали грабіжника на місці злочину. Телефон, вартістю понад 4 тисячі гривень,  вилучили.

Рецидивіста затримали в порядку ст. 208 КПК. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up