У Кам’янці викрили групу наркоторговців

У Кам’янці викрили групу наркоторговців
  • Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області спільно із місцевими поліцейськими затримали у Кам’янці групу наркоторговців.
  • Зловмисники - представники однієї родини - збували заборонені речовини кам’янчанам.

 

У Кам’янці-Подільському працівники поліції затримали групу наркоторговців. Під час обшуку у зловмисників вилучили канабіс, психотропні марки, таблетки LSD, пристрій для куріння наркотиків, фасовочні ваги та різноманітні ємності, які використовувалися у злочинному промислі, а також грошові кошти у вітчизняній та іноземній валюті, отримані від продажу наркотиків.

Як повідомляє начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області Андрій Подлюк, особи, які входили до цієї групи були між собою родичами. Наркотичні засоби вони вирощували у домашніх умовах, так званий гідропонік, який у подальшому збували мешканцям міста Кам'янця-Подільського.

Як зазначають у відеосюжеті головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, особи затримані за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу і перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Проти зловмисників порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 "Збут наркотичних засобів і психотропних речовин і їх аналогів”, що передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up