У Кам’янці затримали 20-річного вінничанина, який “обчистив” квартиру

У Кам’янці затримали 20-річного вінничанина, який “обчистив” квартиру
Фото поцупленого годинника. Джерело - ГУ НП у Хмельницькій області
  • 20-річний віничанин проник до приватного будинку в Кам’янці.
  • З помешкання юнак поцупив 1,5 тисячі гривень, ноутбук та наручний чоловічий годинник.

Оперативники Кам’янець-Подільського відділу поліції затримали 20-річного гастролера, який обікрав приватний будинок. Як виявилось, молодика вже розшукували поліцейські Барського району за вчинення крадіжок та заволодіння транспортним засобом. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.
Крадіжка сталась 20 січня по вулиці Затонського. Зловмисник, відтиснувши вікно, проник у приватний будинок. Звідти він викрав 1,5 тисячі гривень, ноутбук та наручний чоловічий годинник.

Упродовж трьох днів оперативники місцевого відділу поліції розшукали і затримали зловмисника. У нього вилучили викрадений з будинку годинник, а також чимало знарядь злому.
Як виявилось, 20-річний гастролер із Вінницької області розшукувався Барським відділом поліції за вчинення крадіжок з проникненням та заволодіння транспортним засобом.
Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up