У Кам’янці затримали крадія смартфону

У Кам’янці затримали крадія смартфону
Фото з мережі Інетрнет
  • 16-річний юнак підійшов до хлопця і попросив його мобільний, щоб зателефонувати другові.
  • Повіривши на слово, 19-річний хлопець позичив свій мобільний телефон.
  • Але юнак повертати смартфон не думав, крадій просто втік із ґаджетом у парк.
  • Правоохоронці вирахували грабіжника.

Тепер 16-річному крадієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

 

Сталася крадіжка 28 квітня близько 22:00 години.  16-річний юнак саме гуляв по вулиці Князів Коріатовичів. Хлопець побачив 19-рінчого кам’янчанина і попросив його мобільний телефон, щоб, ніби-то, зателефонувати другові. Ошуканий хлопець не здогадувався, що свій телефон, вартістю  в 4 500 гривень, він просто віддав крадієві, бо повірив йому на слово. Про це інформує у facebook інспектор сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції Руслана Марчук.

Із викраденим телефоном зловмисник втік у парк імені Шевченка. А потерпілий відразу звернувся із заявою у відділу поліції.

Відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж».  Санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Коментарі
keyboard_arrow_up