У Кам’янці затримали злодіїв, що поцупили 16 велосипедів (ФОТО)

У Кам’янці затримали злодіїв, що поцупили 16 велосипедів (ФОТО)
фото із допису Руслани Марчук у facebook
  • Неповнолітні крадії від початку поточного року спромоглись вкрасти 16 велосипедів.
  • Загальна сума збитку становить більш, як 80 тисяч гривень.
  • Злодіїв затримали. Хлопці відповідатимуть перед законом.

У період із січня по квітень 2017 року невідомі викрадали з під’їздів, дворів, підсобних приміщень велосипеди. Брали і дитячі, і дорослі велосипеди. У поліції кажуть,  що вартість одного транспортного засобу коливається в межах 1,5 – 15 тисяч гривень. Злодії загалом украли 16 велосипедів, що у загальній сумі сягнуло понад 80 тисяч гривень. Про це інформує інспектор сектору моніторингу ГУ НП у Хмельницькій області, Руслана Марчук у facebook.

Крадені велосипеди злодії збували не тільки в місті, а й в сусідніх районах. 8 велосипедів поліцейським вдалося розшукати і вилучити. Наразі поліція шукає решту велосипедів.  Чотири дні тому, 10 квітня, один із учасників цієї групи, 17-річний юнак, проник до торговельного кіоску, звідки викрав ноутбук. Той коштує близько 2 тисяч гривень.

Ці ж підлітки на початку березня викрали автомобіль «ВАЗ», на якому в Кам’янець-Подільському районі потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Провадження по цьому факту вже спрямовано до суду.

Тепер неповнолітнім доведеться відповідати за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.  На них чекає реальне покарання.

Коментарі
keyboard_arrow_up