У Кам’янці жінка напідпитку влаштувала погром у магазині (ФОТО)

У Кам’янці жінка напідпитку влаштувала погром у магазині (ФОТО)
фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Спершу 31-річна жителька Кам’янця - Подільського нецензурно облаяла продавця магазину, після чого вирішила влаштувати погром у маркеті. Розтрощила товару на 5 тисяч гривень. Жінці «світить» обмеження волі до 5 років.

Про інцидент інформує сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області. В обідню пору хуліганка зайшла в магазин з продажу алкогольних та тютюнових виробів, розташований по вулиці Хмельницьке шосе. 31-річна місцева жителька перебувала в стані алкогольного сп’яніння і поводилась досить агресивно. Спочатку вона безпідставно облаяла продавця, а потім навіть перейшла до погроз фізичної розправи.

Не довго думаючи, жінка скинула з прилавку скляну вітрину з товаром, а також перекинула скриньку з пожертвами. Таким чином, погром нетверезої пані вартував  5 тисяч гривень.

Наразі жінці вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу, арешт або обмеження волі на строк до 5 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up